HarrastusDigitaalne fotograafia

Huvitavad faktid julge stiil

Kui keegi on võimeline kergesti saada koos lagunemine popkultuuri, hingetu kopeerimine ise, mis on nende probleem. Mida ma teen? Mida me näeme internetis täna - järjepidev koomiline loll obezyannichestvo sarnased kaksikud saitidele. Piinlik ja mõru sest sellised portaalid moodustavad suure osa kaalu meie Interneti. Kui väsinud see halb maitse, ma kirjutasin otsingumootori - Unikaalne ja huvitavaid fakte. Hulgas kuhja sarnaseid saite ma võiks leida midagi, mis meelitas mind. Ma peaaegu kohe püütud raske must huumor, mille kogu mu elu tundnud nõrk. Kui ma oleksin tõsiselt näljane huumor sarnane meeles, oleks ta tõenäoliselt vaatasid mõned lemmik filme ja siin - must huumor joonised, isegi kui midagi võõras, kuid kohutavalt põnev. Selle tulemusena viis minutit kokkupuute portaali meeleolu hakkas paranema, ning igivana kurbus ja pettumust oli läinud. Ma pöörasin läbi lehekülgede - parim SIFCO ja kohe BDSM - suurepärane kokteili, mis täidab ohjeldamatut energiat.

Kui keegi saab vaikselt taluda degeneratsioon popkultuuri, hingetu kopeerimine ise, see on nende probleem. Mida ma teen? See mõtiskleme täna internetis - monotoonne huumor, rumal Antics sarnane nukud, portaalid. Häbi ja kurb kohta selliseid saite , moodustavad suure runeta. Kui väsinud see halb maitse, ma kirjutada otsingumootori - huvitavaid teadmisi julge stiili. Kuhi sarnaste vahendite ma võiks leida midagi, mis huvitab mind. Märkasin kohe küüniline must huumor, sellele Ma alati tundnud nõrk. Kui ma tõesti igatses Samalaadne huumor, siis ilmselt oleks vaadata mõned armastatud filmid ja siin - must huumor pilt, üldiselt natuke harjumatu, kuid kohutavalt huvitav. Selle tulemusena leida ressurss meeleolu hakkas tõusma ning endise ahastus ja pettumust oli läinud. Ma söödud lehe pärast lehekülje - SIFCO ilus ja kohe BDSM - suurepärane kokteil, täites optimist energiat.

See ilmutus, varjamatu kriitika ja naeruvääristada paljude inimeste pahesid, korrutatakse värske, nagu sõõm puhast vett. Aga see ei olnud kõik üllatusi, et olen valmis sellist drastilist portaalis. Huvitavad faktid julge stiili aidanud armuelu pöördumatult.

Mõista, naurettaviksi pilte sõnu või pilte saab vaadata ilus ja palju muid vahendeid, kuid mõiste ilu erinevad inimesed, ja mõnikord nad ei lange kokku stereotüüpe. Ma ei hooli, ma lihtsalt nautisin seda, mida ta nägi, arutatakse koos sõpradega. Kui ma soovisin näha seda kõike, ja öelda: "Siin, vaata!".

Nüüd ma ei ole nii temperamentne ja kompromissitu, kuid see ei tähenda, et ma olen cool nende uute meelelahutus, see ei ole. Regulaarselt, kui on vaba hetk, ma lähen portaali teha paus igapäevaseid probleeme. Tahaksime öelda suuri sõnu autori, nagu vahuvein ressursi. Ja naljakas pilte tiitritega olid ärimehed, kes on korraldanud seda portaali. Huvitavad faktid, Funny kollaažid - ei võeta teiste meelelahutus ressursse ja teha oma autorite selle konkreetse portaalis. Kõik parimad autori (või autorite) ja öelda suur "aitäh" eest, et suurepärane suhtumine bazurka.net kohas.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 et.delachieve.com. Theme powered by WordPress.