ArvutidOperatsioonisüsteemid

Soovitused, kuidas installida teema Windows 7

Esiteks, et tagamõte hinnad erinevad versioonid seitse erinevat. Ja hiljuti sain teada, miks. Enne, kui ma oli silmitsi ainult maksimaalse vabastamist, olin kuidagi tõesti ei hooli. Aga kui ma saan uue seadme eelsalvestatud seitse, on märgitud "kodubaasi", kõik kohe langes paika. See oli siis, et ma mõistsin, mida püügi erinevaid versioone operatsioonisüsteemi.

Ja see kõik algas, kui olin jahmunud küsimus, kuidas valida teema Windows 7 selle versiooni. Alguses ma leidsin, et selles versioonis ei ole kohandamise võimalusi menüüs. Aga see oli ta vastutav kogu manipuleerimise süsteemi liides. Seepärast, et installida Windows 7 teema, et ma tahaks, lihtsalt ei tööta välja. Analüüsitakse vajadust materjali, sain teada, et muuta tapeet pimenduspilt veel võimalus. Siiski oli vaja minna juhtpaneeli, mis minu jaoks on loodud mõned ebamugavused. Lõppude lõpuks, enne kui ma kätte see paar klõpsu töölaua.

Aga nagu selgus, ei olnud halvim. Kui ma otsinud vastust küsimusele, kuidas luua teema Windows 7, leiti, et selles teostuses seitsmed seda võimalust lihtsalt ei eksisteeri. Kui üritate seda teha teie ees kohe näha teate, et selles küsimuses ei kaasne toetust. Aga meie käsitööliste veel leidnud viisi, millega seoses nad maanikummardus. Aga hiljem seda.

Niisiis, kuidas valida teema Windows 7 selles olukorras, kus ma jõudsin? Võite muidugi uuesti installida baasi süsteemi maksimaalselt. Ikka, kui võimalus, mida saab kasutada vähetuntud tarkvara plaaster oma süsteemi. Noh, või maksma ettevõtte Microsoft liikuda rohkem funktsionaalne vabastamist. Kõik need võimalused on kategooriliselt ei sobi mulle.

Samal ajal tahtsin jõuluteemaline Windows 7 installitud minu masin. Ja ma leidsin väga lihtne, kuid samal ajal tõhus lahendus sellele probleemile. On pakett, mis automaatselt installib personaalse paneeli. Isikupärastamine Panel nimetas seda. Tarkvara lisab tahes Erimudel seitsmed personaalse, mis puudub nendes väljaannetes. Tänu temale oma süsteemi toetab teemad, võime muuta tapeet ja akna värvi.

Kui ma leidsin, see sai kohe vaja katta, mille kaudu ma võiks lihtsalt määrata soovitud teema. Mis puudutab mind, see on parim lahendus, pärit oma lihtsuses. Lõppude lõpuks, sa ei pea "prääks" litsentsimise süsteemi või muuta selle piraat. Ja see maksab teile midagi. Niisiis, kui te olete silmitsi sarnase probleemiga, kasutada minu soovitused. Ma arvan, et teil on rahul. Mis siis, paned tahes teemal soovite.

Loodetavasti olete õppinud, kuidas paigaldada teema Windows 7. Rääkige meile sellest kõigile oma sõpradele, kes on litsentseeritud Seven, piiratud funktsionaalsusega. See võimaldab neil ka lahendada probleeme paigaldus soovitud liides sekkumiseta välismaa testimata tarkvara.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 et.delachieve.com. Theme powered by WordPress.