Väljaanded ja artiklite kirjutamiseksAvaldamine

Üllatus - see on suurepärane.

Uued teadmised, mida - mida hämmastav, ebatavaline, huvitav - muuta meie elu õnnelikumaks ja heledam. Reisimine, hämmastav avastused, kohtuda uute inimestega, õppida erinevaid kultuure - äratab meile uusi tundeid ja muljeid.

Sel digitaalajastul, Internet, leida vastus mõne sekundi, saate peaaegu iga küsimuse. Internet on muutunud suur õpetaja ja (kümme aastat), lähitulevikus, võib täielikult asendada tavakooli. See võib isegi olla valik, valida, millist haridust - online või offline. Samuti ilmselt see sõjaväega - online või offline. Nali.

Kogunemine hämmastav teadmisi, ebatavaline fakte ja huvitavaid lugusid - see sai mu hobi. Peaaegu iga päev ma kirjutada midagi - midagi üllatavat või ebatavaline oma http://udivimenia.ru/ blogis. See tegevus viiki, soov õppida rohkem ja rohkem kasvab ainult! Ma ei taha olla kõik teades, ma tahan teada, mis on mulle huvitav ja ma kirjutan oma blogi ainult, et ennekõike on huvitav mulle. Meie maailmas, nii palju hämmastav kohtades, linnade, järvede, loomade, kalade ja muid asju, et lihtsalt üllatunud. Näiteks ma ei teadnud, et on olemas selline hämmastav linn nagu kivi linna Montesano Portugal, Shiban linn Jeemen, või küla Kandovan Iraanis - nagu küngas. Kõige huvitavam on see, et nende suurepäraste linnad ikka asustatud. Ma ei tea hiiglane päikese ahju, eksperimentaalne püstitatud Prantsuse Püreneedes. Ma ka ei teadnud, et on olemas selline hämmastav järv, ujumine, mis võib olla viimane ujuda elu. Suur üllatus mulle põhjustatud informatsioon, mis on sügavaim hästi - üle kümne kilomeetri, ja on sügavaim koobas üle kahe kilomeetri. Samuti ärge enam hämmastama mind Hiina saavutusi - selles riigis palju ebatavaline ja huvitav. Näiteks Hiinas, enamik kõik sillad - Meistrite. Viimane sillad ehitatud 2011, on suurim silla maailma - selle pikkus 42 km.

Wonder ja reisida - Ma arvan, et see on väga oluline meie elus. "Teadmised algab ime" - Aristoteles ütles. Travel - õppida rohkem kui midagi muud maailmas. Ühel päeval kulutada mujale, annab rohkem kui kümme aastat veetis kodus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 et.delachieve.com. Theme powered by WordPress.